Football Manager 2024 sparkar igång 6 november

För tjugonde gången är det dags att dra på sig klubbkavajen och fatta skissblocket. Den 6 vovember släpper Sega Football Manager 2024 och den här gången är det möjligt att fortsätta där du avslutade senast. Nu kan du nämligen överföra karriärer från Football Manager 2023, FM23 Console och FM23 Touch.

En ny tillskott till Football Manager-serien i år är Netflix, hemmet för Football Manager 2024 Mobile. Oavsett om de är etablerade Football Manager-fans eller spelar för första gången kommer Netflix-medlemmar över hela världen nu att ha tillgång till FM i samma app som dina filmer och TV-program.

De som förköper Football Manager 2024 på PC och Mac kan påbörja sin managerkarriär i förtid med Early Access till FM24. Early Access kommer att vara tillgängligt via Steam och Epic Games Store cirka två veckor*före den officiella lanseringsdatumet, och spelarkarriärer som startas under den perioden kan överföras när spelet släpps den 6 november.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.