Dags för Peach att bli huvudperson i sitt egna Princess Peach: Showtime!

Efterlängtade Princess Peach: Showtime! lanseras den 22 mars till Nintendo Switch. I spelet har Peach möjlighet att förvandla sig till olika karaktärer som vart och en ger henne extra hon behöver för att rädda dagen och teaterföreställningen från The Sour Bunch. Ensemblen som visas i dagens föreställning är Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach och Mighty Peach.

  • Figure Skater Peach – Använd dig av prinsessans imponerande balans för att ta dig ut på rinken och få dina fiender på hal is. Följ med de andra dansarna i en bländande föreställning fylld av snabba snurr och hopp. Åk runt på denna tävlingen och hjälp dina medtävlande.
  • Dashing Thief Peach –Ta dig framåt, infiltrera och svinga dig genom denna våghalsiga föreställning med olika prylar och smyg förbi tjuvarna från The Sour Bunch. Omfamna den spänning (och charm) som är en del av livet som spion och gör sedan din dramatiska flykt.
  • Mermaid Peach – Att vara under havet hindrar inte Peach från att sjunga en sång. Använd hennes magiska röst för att styra fiskstim eller harmonisera med en orkester under vattnet. Led vänliga havsdjur för att avslöja hemliga vägar och hjälpa till att lösa pussel.
  • Mighty Peach – Titta mot himlen! Det är… Mighty Peach! Gå från hjälte till superhjälte och försvara lokalbefolkningen med kraftfulla slag och övermänsklig styrka. Flyg, kasta föremål och slåss mot fiender i ett actionfyllt spektakel som ustpelar sig både uppe i himlen och på marken.

I Princess Peach: Showtime! slår sig Peach ihop med Stella, Sparkle Theatres väktare, för att rädda teatern från den elaka Grape och The Sour Bunch. Med hjälp av Sparkles kraft måste Peach gå upp på scenen i varje show, förvandlas och konfrontera Grapes ondskefulla skådespelartrupp. Som Peach får du ta sig an en mängd olika huvudroller som svärdsfäktare, detektiv, ninja, konditor, kung fu-mästare, cowgirl och mycket mer. Det kommer att krävas en hel del av prinsessan för att föra denna pjäs till sin triumferande final.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.