Princess Peach: Showtime! Ny JoyCon-färg; samma röst

I september förra året avtäcktes ett nytt spel med Peach i huvudrollen. Den 22 mars får hon sin egen stund i rampljuset igen (för första gången sedan Super Princess Peach på Nintendo DS 2005), i Princess Peach: Showtime! En stor del av gameplayet kommer att handla om transformationer som ger henne olika förmågor. En ny trailer visar upp en dryg handfull av dessa: detektiv, sockerbagare, ninja, kung-fu-utövare, cowgirl och musketör. Vi får också se lite vad var och en av dem låter spelaren göra.

Tillsammans med släppet kommer också ett par rosa Joy-Con. Det är till synes samma pastellrosa som den som ingår i det nuvarande rosa/gula pastellparet.

I samma veva som trailern landade kunde vi även få bekräftat att det fortfarande är Samantha Kelly som gör rösten till Peach. Kelly har röstsatt Peach sedan Mario Strikers: Charged Football på Wii, då hon tog över rollen från Jen Taylor och därmed blev prinsessans fjärde röst. Thomas Game Docs på YouTube har en mycket välgjord video på en dryg kvart om historien bakom Peach:s röst som varmt rekommenderas för den historiesugne.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.