Dark Raiden och Scorpion ger er Motal Kombat 11!

Julafton kommer tidigt för alla Motal Kombat-fans där ute i stugorna. Med en rykande färsk trailer avslöjar Warner Bros. att Mortal Kombat 11 snart är på ingång. De första spelsekvenserna får vi dock inte se förrän i januari via en livestream anordnad av studion NetherRealm. Om du har turen att vara på plats i Los Angeles eller London den 17 januari har du dessutom chans att få sparka lite rumpa i en hands on med spelet.

Mortal Kombat 11 kommer att få ett helt nytt verktyg för att låta spelaren bygga sin egen karaktär baserad på någon av de klassiska slagskämparna från serien. Storyn kommer att ta vid där den förra slutade.

Redan i dag går det att förbeställa spelet och givetvis ingår det lite extra godis till de som bokar spelet tidigt, bland annat tillgång till en tidig beta.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.