Följ

De första spelsekvenserna från red Dead Redemption 2

Troligen som sista spelmedia i världen kan vi nu presentera den allra första trailern med spelsekvenser från kommande Red Dead Redemption 2. Den släpptes igår. I skarp 4K får vi följa med till ett Amerika i förändring. Det laglösa vildlandet vid kontinentens västra ände börjar förvandlas till civilisation. Städer byggs upp och industrier växer som svampar ur jorden. Du kliver i stövlarna tillhörande banditen Arthur Morgan, en del av det beryktade Van der Linde-gänget.

Trailern visar det mest grundläggande vi kan vänta oss i Red Dead Redemption 2, exempelvis hur jakt, handel, och lägerplatser fungerar. Hela den enorma kartan är anpassad för att utforskas på hästryggen eller till fots. Denna trailer är den första i flera delar som kommer fram till spelets release i oktober. I framtida filmer lär utvecklarna gå ännu djupare in på spelets olika mekaniker och dess påverkan på äventyret.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.