De första spelsekvenserna från red Dead Redemption 2

Troligen som sista spelmedia i världen kan vi nu presentera den allra första trailern med spelsekvenser från kommande Red Dead Redemption 2. Den släpptes igår. I skarp 4K får vi följa med till ett Amerika i förändring. Det laglösa vildlandet vid kontinentens västra ände börjar förvandlas till civilisation. Städer byggs upp och industrier växer som svampar ur jorden. Du kliver i stövlarna tillhörande banditen Arthur Morgan, en del av det beryktade Van der Linde-gänget.

Trailern visar det mest grundläggande vi kan vänta oss i Red Dead Redemption 2, exempelvis hur jakt, handel, och lägerplatser fungerar. Hela den enorma kartan är anpassad för att utforskas på hästryggen eller till fots. Denna trailer är den första i flera delar som kommer fram till spelets release i oktober. I framtida filmer lär utvecklarna gå ännu djupare in på spelets olika mekaniker och dess påverkan på äventyret.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.