Mina personliga vapenfavoriter i Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 fyller snart fyra år i oktober och räknas som ett av de bästa spelen någonsin. Trots den långa tiden sedan lanseringen finns fortfarande mycket att se och upptäcka i Rockstars enorma äventyr. Men det här inlägget handlar om det roligaste - skjutjärnen! Robert listar några av sina personliga favoriter när det kommer till rå eldkraft.

Under slutet av semestersommaren har jag sträckspelat Red Dead Redemption 2 och nästan varit besatt av Arthur Morgans motgångar och strapatser i den vidsträckta värld som Rockstar skapat. Varje uppdrag har haft sin unika prägel som manat till fortsatt spelande, trots att klockan nästan hamrat in på småtimmarna. Men vad vore en äkta cowboy utan sina skjutvapen? Det ska ni kära läsare få veta när undertecknad babblar om sina metalliska älsklingar.

Pumphagelgeväret

1897 introducerade vapenkonstruktören John Moses Browning det första pumphagelgeväret där skytten laddar om vapnet med en manuell mantelrörelse i främre delen av pipan. Hagelgeväret är känt för sin enorma slagkraft i närstrider, vilket pumphagelgeväret visar prov på i spelet. Det är ren tillfredställelse när Arthur pulvriserar sina plågoandar med en hagelskur och att få hör ”clack, clack”-ljudet vid varje omladdning. Geväret är relativt kraftfullt och är hyfsat balanserat mellan automathagelväret Auto-5 och hävstångshagelgeväret. Du hittar vapnet vid en stuga i Chez Porter norr om platsen Widow Rock.

Lancaster/Litchfield Repeater

Dessa två repetergevär banade vägen för erövringen av Amerika under 1800-talet. I spelet har båda gevär stora magasin, hyfsat god skadeverkan och eldhastighet. Vid anstormning av stora mängder fiender är dessa gevär du kan lita på i vått och torrt. Se dock till att hålla ammunitionen välfylld då skottförbrukningen snabbt går åt i stridens hetta. Lancaster-versionen kommer du åt tidigt i spelet medan det sistnämnda blir tillgängligt för köp eller upptäckt i kapitel 6.

Volcanic Repeater Pistol

Om du letar efter en pistol som levererar kraft och räckvidd så är Volcanic Repeater ditt val. Den här juvelen må vara långsam att skjuta med men kompenserar sin slöhet med punch och avstånd som de andra pickadollerna kan drömma om. Så länge du håller distansen med fienden så har du inget att frukta när det här monstret rensar slagfältet. Volcanic Repeater blir tillgänglig att köpa efter uppdraget Eastward Bound i kapitel 1. Komplettera gärna med en semi-automatisk pistol om du kör dubbelt i närstrider.

Dynamit

Tja, vad mer finns att säga? Kasta en kagge och se måltavlorna gå upp i atomer. Satsa på att använda dynamiten när fienderna samlas i klungor, gärna vid trånga utrymmen. Då får du bäst ”sprängverkan”. Du kan enbart köpa dynamiten från så kallade fences-försäljare efter Who the Hell is Leviticus Cornwall?-uppdraget i kapitel 1.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.