Dead Island 2 bjuder på solig och blodig trailer

[youtube id=”1IKsV5EOV5U” width=”600″ height=”350″]

Redan i det tidiga alfa tillstånd som spelet befinner sig i ser det riktigt fint ut och, du vet, blodigt. Som i ett typiskt zombiespel lemlästas, skjuts, sprängs, krossas och kapas dem. Om du lyckades hålla dig vaken under trailern kan jag meddela att det mest intressanta med Dead Island 2 är att multiplayern är sömlös och social. Exakt vad det betyder vet vi ännu inte, men de två orden kanske kan förändra en zombieslakt till något mer.

Dead Island 2 är fortsättningen på Dead Island och Escape Dead Island och släpps våren 2015 på Playstation 4, Xbox One och till PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.