Dead Island 2 närmar sig – skriv in 21 april i din kalender!

Efter mycket om och men är Dead Island 2 snart ute på rullbandet. I ett pressmeddelande bekräftar utvecklarna Dambuster Studios och Deep Silver att spelet är färdigutvecklat. Nu återstår lite finjusteringar innan zombieslakten kan återupptas på riktigt. Los Angeles har aldrig varit mer roligt (och blodigt) att rädda från en zombiehord!

Dead Island 2 beräknas släppas 21 april. Skriv in datumet nu i din spelkalender och passa på att glo på det nya ögongodiset som nyligen släppts.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.