Dead Island Riptide DLCs

Deep Silver avslöjade idag mer information om kommande DLCs för spelare som förbeställt Dead Island Riptide, som är nästa del i Dead Island serien.

Förhandsboknings DLC #1: The Survivor Pack
BBQ Klinga – Exklusivt vapen som hjälper dig att hugga ner de levande döda. Kan förbättras med bränsletankar för att göra zombierna lite extra krispiga.
XP/stats booster – Om du vill nå högre nivåer snabbt och förbättra din karaktär utan större ansträngning.
En Specialbutik – Med speciella rabatter på vapen och utrustning får du mer för pengarna.

Förhandsboknings DLC #2: Fashion Victim
Trött på att se din karaktär går runt och bära samma kläder hela tiden? ”Fashion Victim” DLCn innehåller en uppsättning nya kläder för alla spelbara karaktärer (Logan, Purna, Sam B., Xian Mei och John Morgan) i co-op-läge.

I Norden kommer Fashion Victim DLCn enbart finnas tillgänglig via förbeställningar från Gamestop.
Dessa DLCs kommer också att finnas tillgängligt att köpa individuellt efter lanseringen av Dead Island Riptide. Survivor Pack kommer att finnas tillgängligt för 400 Microsoft Points på Xbox LIVE Marketplace eller för 4,99 euro på PlayStation Network och Steam. Bli ett modeoffer för 160 Microsoft Points eller för 1,99 euro.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.