Cyberpunk 2077: Phantom Liberty släpps 26 september

Phantom Liberty är expansionen till CD Projekt Reds omtalade rollspel Cyberpunk 2077 och släpps den 26 september.
V är tillbaka i höst.

CD Projekt Red har utannonserat releasedagen för Phantom Liberty, den första och troligtvis enda expansionen vi kommer se till Cyberpunk 2077. Den 26 september släpps Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, både som en separat expansion du kan köpa till om du redan äger Cyberpunk 2077, och som 2-pak bundle med både grundspelet och expansionen i ett.

I Phantom Liberty fortsätter vi vår roll som V med sällskap av Johnny Silverhand och får det knepiga uppdraget att rädda presidenten, som kraschat i en krigshärjad stadsdel. Idris Elba äntrar även strålkastarljuset i rollen som en underrättelseagent. Spänning, action och en och annan kniv i ryggen är att vänta sig i Phantom Liberty som enligt CD projekt Red är en spionthriller.

Tillsammans med själva storyn blir spelet som helhet utökad med ett nytt område, nya vapen och cyberteknik, sidouppdrag och karaktärer att interagera med. Dessutom har CD Projekt Red arbetat om system och funktioner i spelet som ska förbättra spelupplevelsen. Bland annat är karaktärsutvecklingen omarbetad, samt hur cyberware och kläder bidrar till din känsla av styrka.

Det blir spännande att se hur Cyberpunk 2077: Phantom Liberty förändrar synen på spelet i höst. Värt att poängtera är att Phantom Liberty enbart kommer till plattformarna Playstation 5, Xbox Series X|S och PC, vilket lämnar de skruttiga konsolerna i backspegeln.

Du kan läsa mer på spelets officiella hemsida.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.