Death Stranding 2: On the Beach till Playstation 5 2025

Lång trailer för uppföljaren till Kojimas underliga men superba Death Stranding får oss att ifrågasätta vad vi visste.
En farkost som kan korsa stranden? En Joker med en elgitarr som skjuter blixtar? Mutanter? Jag är förvirrad men helt på resan!

Under nattens State of Play från Playstation fick vi en suverän story-trailer för Hideo Kojimas kommande Death Stranding 2, som numera även fått undertiteln On the Beach. I denna sju minuter långa trailer får vi se flera av spännande och överraskande ögonblick från Sam Porters nya äventyr. Framförallt får vi en tidsram på releasen som i dagsläget landat på 2025, samt att det är exklusivt till Playstation 5.

Death Stranding 2: On the Beach fortsätter en tid efter föregångaren och ser Sam Porter återförenas med Fragile för att återförena världens splittrade samhällen. Denna gång under en politiskt fristående grupp kallad Drawbridge (verkar också vara namnet på farkosten de använder som högkvarter och som flyger ut ur munnen på en BB?). Mänskligheten är hotad, och det faller på Sam och kompani att försöka ställa allt till rätta.

Vi ser Norman Reedus och Léa Seydoux återvända som Sam och Fragile, plus flera andra stjärnor. Sedan har även George Miller lånat sitt anlete till spelet och ser ut att vara den handlöse doktorn i trailern.

Kojimas universum är tillika logisk som den är pårökt

Filmklippet bjuder på en hel det scener och händelser som breddar Kojimas stranding-universum. Talande dockor, mutanter, högteknologiska maskiner och övernaturliga väsen som är som tagna ur kosmisk skräck smälter samman på ett trovärdigt sätt trots att inget är logiskt.

Death Stranding 2: On the Beach ser ut att vara precis det fans önskar – mer, mycket mer av Death Stranding. Detaljerna i trailern suktar med djupare bakgrundsberättelser och förklaringar till världens tillstånd och konflikterna som tär på mänskligheten. Men lika många frågor uppstår; varför att Sam och Fragile färglösa på skeppet? Har On the Beach ett större fokus på action? Är bäbisen Lou? Är Lou död?

Hideo Kojima har åter igen fått mig att ifrågasätta vad jag vet. Min nyfikenhet är väckt och suktar efter svar!

Death Stranding 2: On the Beach, Kojima Productions 2024.
Death Stranding 2: On the Beach, Kojima Productions 2024.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.