Deep Rock Galactic gräver guld i rymden, får releasedatum

Dvärgar som gräver guld på asteroider? Rymdmonster som skall skjutas? Låt mig odla skägg och slå följe! Deep Rock Galactic släpps 13 maj.

Deep Rock Galactic, från danska utvecklaren Ghost Ship Games och svenska utgivaren Coffee Stain, har efter två år i early access nu fått ett officiellt releasedatum: 13 maj! Deep Rock Galactic släpps på Steam och Microsoft Store.

Deep Rock Galactic har sedan early access sålt en miljon exemplar och har med hjälp av tusentals fans sett gedigna uppdateringar till spelsystem och innehåll.

I rymden kan ingen höra dig sjunga ”hej hå”

I Deep Rock Galactic axlar du och tre andra manteln som hårt arbetande, skäggiga dvärgar i rymden. Uppdraget: städa bort rymdohyra och gräva så mycket guld och mineraler dina fickor kan rymma. Efter en hård dag i gruvorna är det öl och dans som gäller – samt uppgradering av vapen och verktyg! Prestera bra och bli befordrad.

Deep Rock Galactic är ett online co-op firstperson shooter som utspelar sig i slumpmässigt genererade gruvor, grottor och tunnlar med miljöer som går att förstöra och som är fulla av monster och skatter. Du spelar en av fyra valbara klassa med specialiserade vapen och verktyg, samarbetar med tre andra dvärgar och överlev farorna associerade med gruvarbete i rymden.

Eftersom spelet släpps på Microsoft Store har det cross-play-funktionalitet mellan Windows 10 och Xbox One. Gruvarbetare på Steam får spela med varandra dock.

Mer information

Låter Deep Rock Galactic spännande? Då kan du läsa mer om det på spelets officiella hemsida. Även om vi avråder dig med ett eventuellt förhandsköp innan vår stenhårda recension, kan du om du behagar köpa det redan nu i Microsoft Store eller på Steam. Hett tips, på Microsoft Store kan du testa spelet genom en Free Trial-period.

Deep Rock Galactic släpps som sagt den 13 maj.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.