Deep Silver presenterar nya RPG-äventyret Outward

Nyligen utannonserade utgivaren Deep Silver och utvecklaren Nine Dots Studio det sprillrans nya RPG-äventyret Outward. Här heter världen Aurai och är befolkad av alver, dvärgar, monster och annat som hör till genren. Spelaren måste välja en av fyra fraktioner som var och en har unika förmågor och berättelser. Spelvärlden är en sandlåda som tillåter ett utforskande av stora fält. Med den öppna världen följer också faror som spelaren måste skydda sig mot. Du kan spela ensam eller tillsammans med en vän i det inbyggda co-op-läget.

Outward släpps i februari 2019 till PS4, Xbox One och PC.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.