Ny trailer för Bravely Default

[youtube id=”wb84JDKzFTQ” width=”600″ height=”350″]

Square Enix släpper en ny in-game trailer för det innovativa, turordningsbaserade rpg-spelet Bravely Default till Nintendo 3DS. Spelet lanserades 2012 i Japan men släpps nu i en förbättrad version till Sverige. Bravely Defaul innehåller fyra karaktärer som är på ett uppdrag, de ska rena vindkristallen från en ondska som har slukat upp den. På vägen möts de av olika faror och fiender.

Det svenska releasedatumet är den 6 December. Är det någon mer än jag som känner sig taggad?

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en tjej som växte upp med spel. Mitt första spel var Mega Man 2 till 8 bitars som jag spelade sönder, sedan var det dags för 16-bitars och Zelda - A Link To The Past, som fortfarande är ett av mina favoritspel. Jag är med andra ord en inbiten Nintendo tjej som fortfarande äger alla Nintendo konsoler, och med en förkärlek till Zelda spelen. Numera spelar jag alla sorts spel (förutom sportspel, usch!). Jag har gått en speldesign utbildning samt en journalistutbildning. Att få slå ihop mina två stora intressen är galet roligt!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.