Destiny Beta – Abstinens innan release (UPPDATERAD)

Uppdatering – Goda nyheter, betan fortsatte tidigare än planerat och går att spela redan nu!

Idag är det andra dagen som underhållet av Destiny-betan lamslår. Imorgon klockan 20:00 svensk tid drar den igång igen – då dessutom för Xbox-spelare – och varar ända till tidigt måndag morgon den 28 juli. Syftet med detta långdragna underhåll råder det delade meningar om. Somliga tror att det är för att utöka det tillgängliga innehållet (just nu är level 8 max och det enda området är Old Russia). Andra misstänker att Bungie anpassar servrarna inför Xboxarnas intåg. Det är troligtvis en kombination av båda.

Effekten av detta är att det skapar ett kollektiv av nördar med massabstinens. Jag känner själv av dess effekt och tänker på Destiny varje sekund som min hjärna inte är aktivt sysselsatt med något annat.
Jag har nog upp emot hundra spel jag skulle kunna spela istället och de är alla spel som jag finner underhållande. Men just nu, när jag vet att det är beta, kan jag inte tänka på något annat än min Exo Warlock i Destiny.

I mitt bakhuvud bankar ett litet analytiska ego som vuxit fram under studierna. Det skriker till mig att betan är en hypestrategi och att jag inte ska låta mig ryckas med, att jag ska ta ett steg tillbaka och betrakta spelet objektivt. Men det går inte, för den pubertala nörden i mig älskar varje sekund av det!

Ni kan se fram emot en lång och utförlig förhandstitt av Destiny efter betans slut, för ärligt talat, passar vi enbart på att skriva artiklar nu under underhållet.

Destiny släpps den 9 september till Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och One.

 

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.