Destiny Beta är nu äntligen igång!

Väntan har nästan varit outhärdlig men nu är den här, nu är den live. Nu är det dags att ta tag i ditt öde! Vi på Varvat kommer att spela och vi vill ju självklart att du också skall vara med. Därför ger vi här och nu bort två koder till Destiny betan på Playstation 3! Här gäller det att vara först till kvarn.

Betan varar mellan den 17 juli och 27 juli, med en maintenance hela den 21 juli. Xbox 360 och One-användare får sin beta startad den 23 juli. I betan kommer du kunna testa story missions, pvp, strikes för upp till tre spelare, strosa runt i the Tower samt att fritt utforska de tillgängliga områdena.

Så varsågoda, kära läsare. Tack för att ni är med oss. Vi ses i Destiny!

GK5T-LANP-KT89

PDGN-2DNE-E7GC

Om någon vill spela med mig är mitt PSN DanieruBarurejo. Annars kan du titta på vår stream på Twitch här!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.