Destiny gör det smidigare att kolla reputation

Bungie har låtit meddela en trevlig funktion som kommer i och med uppdatering 1.1.1 i slutet av februari – nämligen möjligheten att se ens reputation med de olika organisationerna utan att behöva pina sig till tornet och de faktiska representanterna. Med uppdatering 1.1.1 ska det gå att se i spelmenyn som på bilden nedan.

Det är med små förändringar som det här som Destiny ständigt förbättras och får mig att hålla fast vid spelet.

Uppdatering 1.1.1 kommer med många andra förändringar till Destiny, bland annat lagas ammobuggen som stört spelare sedan releasen samt en vapenbalansering som nerfar auto rifles och buffar pulse rifles.

reputation_panel

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.