Farväl livet, Destiny är här!

Idag är dagen då Destiny äntligen når allmänheten. Ta ett djupt andetag. Andas ut. Förstå, idag har Destiny kommit.
Redan natten till idag var ivriga fans, mig själv inräknat, ute i de butiker som hade nattöppet och hämtade sin del av ödet för att spela det så tidigt som möjligt. Förutom några serverproblem klockan två inatt har starten för Destiny hittills varit den absolut smidigaste onlinreleasen jag kan minnas.

Nu när alla är påminda om att Destiny faktiskt har släpps ska jag återgå till att spela just Destiny. Jag spelar på Playstation 4 och heter DanieruBarurejo, lägg gärna till mig som vän så spelar vi tillsammans!

Jo och innan jag glömmer bort det, Destiny är nu ute och går att spela. Destiny, ute, nu. Spela.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.