Destiny ska få byggleksaker från Mega Bloks

Härom dagen när jag var ute och köpte Lego åt min dotter tänkte jag att det vore häftigt med Destinylego. Att bygga mig en snygg sparrow eller en Quite Content Damsel. Det verkar som att någon hörde min tanke för nu är en produktserie från leksaksföretaget Mega Bloks på väg att släppa Destinybyggklossar!

Mega Bloks Destiny ska släppas någon gång i år. Tyvärr är sannolikheten för att det kommer nå den svenska marknaden ytters liten så fans blir nog tvungna att köpa det via en onlineåterförsäljare. Priset är inte tillkännagivet ännu även om det troligtvis kommer variera mellan några hundralappar och uppemot tusenlappen för de större konstruktionerna. Men att köpa merchandise för hutlösa priser online är sorgligt not inget ovanligt för nördar som mig.

Youtubekanalen FamilyGamerTV har fångar leksakerna på film under New York Toy Fair som var i helgen och de ser fullkomligt asgrymma ut!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.