Destiny får mer byggleksaker, men inget nytt spelinnehåll

Tröttnat på att spela Destiny? Varför inte leka med Destiny istället? Nyheterna om speluppdateringar är obefintliga, men leksakerna många.

Kort efter att leksakskedjan Mattel omprofilerade sina varumärken för leksaksbyggnationer, eller i folkmun ”lego”, Mega Bloks och Mega Construx tidigare i februari, går nu företaget ut med nya kollektioner. En av dessa leksakslinjer är det nya Build Beyond där bland annat Destiny är ett av de licensierade varumärkena. Redan förra året släppte flera byggset för Destiny, men nu släpps Goliath Tank Strike, ett set med Zavala vs. en Cabal stridsvagn och Aspect of Glas, ett av de många raidskeppen. Dessutom släpper Mega Construx en kollektion med Pokémon där bland annat Charizard och Pikachu ingår.

Som alla Destinyfans redan vet om så är uppdateringarna på vårkanten få och torra när det kommer till speluppdateringar. Över julhelgen fick vi The Dawning, en relativ stor uppdatering med Sparrow Racing League och Strike Scoring. Men en uppdatering som också kantades av påtryckande incitament till mikroköp av julklappar med slumpmässigt innehåll. Bungie har inte sagt mycket om våren och vad som väntar i Destiny. Följer man deras blogg vet man att de är otroligt bra på att babbla utan att säga något relevant. I förra veckan släppte de dock en vapenjustering där bland annat auto rifles buffades och shotguns nerfades.

Bungie lärde sig väldigt tidigt att deras fans är köpvilliga gamers och har under åren som gått släppt diverse exotiska samlarföremål. Bland annat samlarfigurerna från ThreeA som med otrolig detaljrikedom och trovärdighet återskapar spelupplevelsen i plastfigurer. Dessa figurer, en av varje klass, går på drygt 2 000 SEK, exklusive fraktkostnader.

Dessa leksaker och samlarföremål har sålts på Bungies egna webbshop men har övergått till andra återförsäljare när lagret har sinat. Nu har en del av försäljningen flyttats till stora återförsäljare som Amazon och Toys ”R” Us.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.