Det kinesiska nyåret kommer till Overwatch

Vi närmar oss nyår i Overwatch. Och vi pratar inte om några Gregorianska kalendrar - Hundens år är på ingång.

Med den 8:e Februari runt knuten är det dags att fira kinesiskt nyår igen. Med våra hjältar, antihjältar och skurkar i Overwatch tar vi oss an Hundens år. om några dagar och förbereder oss på en massa nya skins och emotes.

Det kinesiska nyåret

Det är förvisso inte förrän den 16:e Februari som vi kommer fira det på riktigt, men Overwatch evenemang drar igång en vecka tidigare. Förra året gick vi in i Tuppens år den 28:e Januari och fick en hel bunt fantastiska skins till våra karaktärer. Om trenden håller i sig kommer vi återse dessa skins i år, vilket jag personligen hoppas på. Jag låg på sjukhus hela Januari förra året, så jag har en del att ta igen!

I framtiden har vi Grisens år (5 Februari) att se fram emot, tillsammans med Råttans år (25:e Januari), Oxens år (12:e Februari) och Tigerns år (1:a Februari). Men det är ju ett tag kvar. Vi fokuserar på Hundens år nu och håller tummarna för lite häftiga skins istället. Vad ser du fram emot att få?

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.