Ny karta på ingång i Overwatch – testa den i PTR!

För er trogna Overwatchfans har det nog varit svårt att missa, men det väntas en ny karta som, till mångas förtjusning, utspelar sig i månbasen Horizon. Vi får besöka Winstons barndomshem och med största sannolikhet hitta en massa intressant lore på plats. Vi har bara sniffat lite på kartan, men det känns lovande. Så – vad har vi att vänta oss?

Horizon Lunar Colony är en assaultkarta, vilket betyder att Hanamura, Volskaya och Anubis får sällskap i sin kategori. Det finns även ett ställe där en kan gå utomhus, men det känns mer som en liten bonus, istället för ett spelmoment med vikt för själva uppdraget. I mångravitationen hoppar du mycket högre, vilket kan medföra en del intressanta saker, särskilt då du har en dödskant att knuffa ned folk från också.

Ni kan prova på den nya kartan i PTR just nu, så har ni inte laddat ned det än kan det vara läge att göra det nu. Vi har inte fått något datum på ett släpp av den nya kartan, men jag tror att vi kan gissa utan att skämmas på att vi får lite utomjordisk action i samband med nästa uppdatering. Vill ni se mer av den nya kartan kan ni ta en titt på bilderna här nedan. Ja – ni kan använda teleskopet också.

För er som tycker om competetive kan vi även tillägga att säsong fem har dragit igång nu. Den nya säsongen startade i natt för oss i Europa, så nu är det fritt fram att köra placements och dra upp rankingen!

Har ni inte hunnit prova Overwatch ännu? Blizzard säljer just nu Game of the Year Edition för bara 200 riksdaler, där ni kan få lite skins på köpet. För er oinvigda kan jag säga att skinsen är halva nöjet, samt att ni får chans att retas med alla som inte köpte Origin Edition när spelet släpptes.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.