Det var visst ett nytt Amnesia!

Vad var det Nakadai sade om vuxenblöjor?

Det var visst ett nytt Amnesia som lurade bakom de kryptiska videorna och morsekoderna. Amnesia: Rebirth är titeln och släppet blir någon gång i höst i år. Än så länge är de bekräftade plattformarna på PC och PlayStation 4. Till skillnad från 2013 års A Machine for Pigs är det den här gången Frictional Games själva som står för utvecklingen.

Handlingen kretsar kring karaktären Tasi och utspelar sig i den delen av Saharaöknen som är belägen i Algeriet. Tasi har förlorat sitt minne och måste försöka länka samman fragment av sitt brokiga förflutna – allt medan en illvillig best som göds av hennes rädslor följer henne i fotspåren.

I samband med att det nu är officiellt har spelet också en ny utannonseringstrailer. Denna hittar ni som vanligt i sidhuvudet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.