Det verkar som att Red Dead Redemption 2 är på gång

Mitt absoluta favoritspel är utan konkurrens Red Dead Redemption. Spelet släpptes 2010 och har sålt i över 15 miljoner exemplar. Nu verkar det som att uppföljaren faktiskt kommer att presenteras redan i år. Rykten om en uppföljare har cirkulerat länge, men på sistone har det blivit riktigt intressant.

Sajten Fraghero har fått ett mail från en anonym läsare som hävdar att spelet har varit under utveckling i mer än fyra år och att titeln kommer att bli Red Dead Redemption 2 : Legends Of The West. Läsaren hävdar också att spelet kommer att släppas under hösten 2017 och att Rockstar Games kommer att tillkännagiva releasen i år. Dessutom kommer spelet att ha mer än en spelbar karaktär och spelvärlden kommer att bli betydligt större än den i sin föregångare.

Läsarens källa skall enligt uppgifter vara en före detta anställd på Rockstar Games. Källan uppger också att en HD-remake av Red Dead Redemption skall vara under utveckling och släppas redan i höst. Detta bör nog dock tas med en nypa salt.

Jag hoppas innerligen att det ligger ett uns av sanning i dessa rykten. Jag har sett fram emot nästa västernäventyr många år nu och det är på tiden att Rockstar berättar vad studion håller på med.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.