Devil’s Third kommer till Wii U i augusti

Actionspelet Devil’s Third kommer till Sverige den 28 augusti. Spelet beskrivs som en hårdkokt och brutal actionthriller, skapad av den legendariske  speldesignern Tomonobu Itagaki, där du kan spela både själv och med andra.

I enspelarläget spelar du som Ivan, en före detta legoknekt som ångrar vissa saker han gjort i livet och som nu bestämt sig för att förgöra den terroristorganisation han en gång tillhört. Världens satelliter och elektroniska vapen är utslagna, så krig kan endast utföras med konventionella vapen. Det gäller att ta sig fram och inte låta någon fiende stå i vägen. Räkna med snabba, explosiva strider och många krossade ben.

Spelets flerspelarläge utspelar sig i en grym framtid där terrorismen har vunnit och kaoset härskar. Du är antingen en medborgare som vill göra rätt för sig och gå med i en klan för att bekämpa terrorn och på så sätt återupprätta det civila samhället. Eller så spelar du som en legoknekt som kämpar för mer anarki i världen.

Visst låter det som ett grymt spel, men jag kan inte låta bli att förundras över titeln. Räkna med en och annan freudiansk felhörning.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.