Massa samlarföremål till kommande Assassin’s Creed Syndicate

Nu släpper Ubisoft de första samlarföremålen till sitt kommande spel Assassin’s Creed Syndicate som släpps senare i år.ACS_ArtBookBland produkterna hittar vi en en inbunden bok på nästan 200 sidor innehållande konceptbilder, skisser, målningar och renderade 3D-bilder. Allt med kommentarer från utvecklarna. Vi får bland annat se hur 1800-talets London har växt fram i händerna på duktiga konstnärer. En specialutgåva på 500 exemplar kommer dessutom att innehålla utskrifter signerade av skaparna själva.

I oktober släpps också två replikor av huvudpersonen Jacob Fryes signaturvapen, dels den karaktäristiska lönnmördarhandslen i naturlig storlek, komplett med dolt knivblad, pilpistol samt en repkastare. Det andra vapnet är en kopia av Jacobs käpp som gömmer både ett svärd och ett huggblad.

Slutligen släpps också två detaljerade figurer av spelets båda huvudpersoner, syskonparet Jacob och Evie Frye.

ACS_PRODUCTSHOT_BLADE_UBIC_1_1433857491

 

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.