Dice firar 10 år med gratis nedladdning

DICE och EA meddelar att man för att fira Battlefield-seriens 10-årsjubileum och 2 miljoner sålda Battlefield 3  Premium, nu erbjuder alla fans att ladda hem ett kostnadsfritt exemplar av Battlefield 1942 till PC via www.Origin.com/demos. Battlefield 3 Premium är ett komplement till Battlefield 3 som levererar nytt spelförändrande innehåll via fem temaexpansioner med massor av nytt gameplay, 20 nya kartor, nya vapen och fordon, fyra nya spellägen med mera.

När vi släppte Battlefield 1942 för tio år sedan hade vi högtflygande planer om att skapa en shooter som skulle flytta gränserna för innovation, kreativitet och design. Vi utvecklade genrens FPS-gameplay genom att introducera den totala krigföringen på land, i luften och till havs. Sedan starten har Battlefield-serien fått ett fantastiskt mottagande tack vare våra fantastiska fans. Varje dag strävar vi mot att förse vår community med fantastiska spel och nya sätt att spela på som exempelvis med Battlefield 3 Premium. Vi vill nu tacka alla våra fans som har supportat oss genom åren genom att renovera Battlefield 1942 för en digital återrelease och ge alla chansen att spela spelet som startade allt.
Karl Magnus Troedsson, Vice President och General Manager, DICE

Sedan releasen i oktober 2011 har Battlefield 3-fansen spenderat oräkneliga timmar i multiplayer och uppnått en hel rad imponerande milstolpar i spelet:

  • 95 miljarder heals
  • 4 miljarder revives
  • 3 miljarder fordon har förstörts
  • 2 biljoner kulor har avfyrats

Battlefield 3 är den snabbast säljande titeln i EA:s över 20-åriga historia med över 17 miljoner exemplar sålda sedan releasen. Den kommande expansionen Battlefield 3: Aftermath, utspelas i dagens Iran efter en kraftig jordbävning. Med försvagad operationell kapacitet kommer spelarna att få kriga sig igenom grus och damm i både vertikal och horisontell stadskrigföring. Dessutom bjuder Battlefield 3 Aftermath på premiären för det effektiva armborstet som ger spelarna möjlighet att döda helt ljudlöst.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.