Dino Crisis visas upp i Unreal Engine 5

Dino Crisis var ett action- och skräckspel som släpptes sommaren 1999 till Playstation. Spelet kretsade kring överlevnad på en öde ö befolkad av blodtörstiga dinosaurier. Designen var kraftigt influerad av Resident Evil med betoning på att överlevna farliga odds med knappa resurser.

Tyvärr har Capcom valt att inte göra en nytolkning av spelet men det hindrar inte amatörer att visa sin kärlek till det. Nyligen släpptes en video hur Dino Crisis skulle kunna se ut med den senaste grafikmotorn Unreal Engine 5. Resultatet är imponerande, minst sagt. Tänk vad vi skulle ha framför oss om Dino Crisis fick en ny chans med dagens teknik.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.