Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes ute nu!

Idag släpps det spel som förmodligen kommer konkurrera ut många andra julklappar i år, nämligen Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes. Baserat på förra årets Disney Infinity kommer detta Starter Pack med den nya basen, Marvel’s The Avengers Play Set med tre figurer (Black Widow, Iron Man och Thor), två Toy Box-skivor och en onlinekod för det helt nya Toy Box 2.0.

Det nya spelet introducerar interaktiva superhjältar från hela Marvels universum, med originella Play Set-berättelser skrivna med hjälp av Marvels egna serietidningsförfattare Brian Michael Bendis. Varje ny karaktär (som säljes separat) erbjuder unika egenskaper förknippade med hjältar, så som att flyga och klättra på väggar.

Black Widow

Med releasen av Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes levererar vi färska historier om Marvels mest ikoniska karaktärer till ett av de största varumärkena inom spelmarknaden. Det här är ett av de viktigaste spellanseringarna i Marvels historia och vi tror att både samlare och fans kommer bli hänförda av upplevelsen.
– Peter Phillips, General Manager på Interactive & Digital Distribution hos Marvel Entertainment

Marvel Super Heroes låter onekligen som ett roligt virtuellt lekrum att rasera och bygga om. Läsare som tvekar på att köpa det nya leksaksspelet gör bäst i att återkomma, då Varvat inom kort kommer att testa och recensera spelet.

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes finns ute nu till Playstation 3 och 4, Wii U samt Xbox 360 och One.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.