Ditt digitala husdjur från 90-talet kommer tillbaka

Tamagotchi, en fluga som tog skolgården med storm när en var en liten plutt. Den där lilla dosan med LCD-skärm som lät dig ta hand om en liten digital krabat genom att mata, natta och motionera den. Det fanns en uppsjö av olika versioner och Tamagotchi har etsat sig fast i de flestas minnen. Nu är det dock dags för det lilla virtuella husdjuret att göra comeback till mobilen.

Med My Tamagotchi Forever får vi en uppdaterad version av ett spel som legat i dvala i en mindre evighet. Bör ej förväxlas med Duke Nukem Forever. Bara för att spelet har ”Forever” i titeln och inte har sett dagens ljus på en mindre livstid betyder det inte att det behöver bli blaj! Till skillnad från ”Dookie Fluke’em” ser det här charmigt ut och vi kan förvänta oss en release senare i år.

Kommer släppas på App Store för iPhone och Google Play för Android.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.