Trumpery – kortspelet som tar ”galen” till en ny nivå

Vi är uppenbarligen inte en politiskt bunden sida, men när ett spel som Trumpery dyker upp kan vi inte låta bli att uppmärksamma er på det!

Om du känner att dina facepalms inte riktigt får sitt lystmäte med alla tweets som Agolf Twitler kräks ur sig har vi ett spel som kommer råda bot på det. På ett bra sätt. Nu kan vi se fram emot ett partyspel som tar tillvara på all ”visdomsord” vi begagnas via Twitter. Men det är inte bara Twitter. Det är citat från diverse intervjuer och tal som Mr Tantrump har klämt ur sig också!

TRUMPERY
ˈtrʌmp(ə)ri/noun

attractive articles of little value or use.
”None of your woollen drapery, nor linen drapery, nor any of your frippery or trumpery. I hate ostentation”

adjective

showy but worthless.
”trumpery jewellery”

Trumpery är ett nytt kortspel som går i fotspåren bredvid Cards Against Humanity och låter dig ta rollen bakom podiet. Spelare drar kort med citat från självaste Agent Orange och en spelare agerar press. Denne ställer jobbiga frågor med hjälp av de andra korten. De andras mål är att sätta dig själv i skorna för kungen av Oompa Loompa och svara med så bisarra saker som möjligt.

Den utvalda reportern väljer vilket av citaten som är det bästa svaret för de olika frågorna. Vad kvalificerar sig som ett bra svar? Det finns ingen logik och är helt subjektivt. Låter det bekant? Spelaren med flest kort efter fyra snabba rundor vinner.

Trumpery kommer med 300 citatkort och 50 scenariokort i en superfräsig låda. Som det 70-åriga barnet skulle ha sagt: ”It’s time to make game night great again!”

Bild av grobles63

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.