Donkeyboys musik i The Sims 3 Universitetsliv

Det norska popbandet Donkeyboy har toppat listorna hemma i Norge så väl som Danmark och Sverige, sålt över 115 000 exemplar av sitt debutalbum Caught In A Life, gjort över 100 livespelningar, vunnit flera norska musikpriser och till och med en svensk Grammy… och nu hamnar deras hitlåt City Boy i det kommande EA-spelet The Sims 3 Universitetsliv!

Donkeyboy spelade in låten på “Simlish”, det officiella The Sims-språket, och bandet följer där med i fotspåren på storheter som Depeche Mode, Katy Perry, Lilly Allen och många, många fler.

”Vi är jätteglada över att få med ”City Boy” i The Sims 3 Universitetsliv och vi hoppas att nå så många människor som möjligt med vår musik. Vi spelar mycket Tv-spel själva och vi ser verkligen fram mot att skapa alla i bandet som simmar”, berättar medlemmarna i Donkeyboy.

I expansionen The Sims 3 Universitetsliv börjar dina simmar på universitetet vilket öppnar upp massor av nya möjligheter, allt från nya sociala kontakter till karriärsutveckling. Från roliga klassaktiviteter till ämnesspecifika målsättningar – det finna alltid nya vägar till kunskap. Men universitetsstudier handlar inte bara om att plugga. Delta i en demonstration, flirta på ett party – det finns så mycket att lära sig utanför klassrummen och studentkåren. Med nya platser som bowlinghallen och Sim-Burgare att utforska, och nya aktiviteter som juice-pong eller sprejmålning, kommer dina simmar garanterat att ha roligare än någonsin tidigare!

The Sims 3 Universitetsliv börjar säljas i Sverige den 7 mars till PC och Mac.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.