Dragon Quest VIII släpps till 3DS i januari

För alla som längtar efter ett storslaget äventyr till Nintendo 3DS så ser nästa år ut att få en väldigt bra början. Den 20 januari 2017 släpps klassikern Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King, nu större än någonsin tidigare. Med två nya spelbara karaktärer, fler sidoäventyr, StreetPass-funktion med mera.

Oavsett om det här är första gången du spelar denna klassiker eller är en veteran så finns här något för dig. För den som återupplever äventyret på nytt finns här en hel del nytt tillagt. Bland annat får du veta mer om spelets hjälte och den ondskefulle Dhoulmagus. Det finns också nya uppdrag och platser att besöka samt ett helt nytt alternativt slut. 

Denna gången finns dessutom en ny funktion för att spara var som helst i spelet, vilket underlättar oerhört jämfört med tidigare versioner. En annan nyhet är att det finns en “Speed Up”-funktion när du ska slåss mot monster. Perfekt om du har lite bråttom vid något tillfälle och vill skynda på.

 För den som vill dokumentera sina äventyr i spelet går det nu utmärkt med spelets kamerafunktion. Går också utmärkt att lägga på filter med mera på dessa foton för att få en personlig “touch” på dem. Du kan sen spara foton på ditt SD-kort och sen också dela med dig av dem till andra spelare via StreetPass.  Att dela med sig av bilder från spelet kan ge upphov till en del trevliga belöningar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.