Duke Nukem 3D återvänder i remasterversion?

I år är det 20 år sen det lilla amerikanska spelbolaget 3D Realms släppte Duke Nukem 3D som blev en gigantisk superhit världen över. Nu tasslas i kulisserna om en eventuell remasterversion av det kultförklarade mästerverket, även om ingen officiell annonsering är på plats. Bakom nyheten står Gearbox som förvärvade rättigheterna till varumärket från den tidigare ägaren 3D Realms för drygt sex år sen.

Som en liten hint på vad som kan dyka upp finns en nedräkning på spelets officiella hemsida. Räkna med något stort på fredag när ett avslöjande äger rum.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.