EA utannonserar Mirror´s Edge Catalyst

2008 släpptes actionspelet Mirror’s Edge som tog avstamp i bubäraren Fatihs liv i en framtida polisstat. Upplägget var att akrobatiskt korsa byggnader och plattformar så smidigt som möjligt för att undkomma fienden och ta sig vidare till slutmålet. Vi var många som undrade om utvecklaren DICE planerade en uppföljare efter det ovanliga äventyret som bjöd på något annorlunda, både estetiskt och innehållsmässigt. Nu tycks våra förhoppningar ha blivit infriade.

Både DICE och utgivaren Electronic Arts meddelade nyligen inför E3-mässan att efterträdaren Mirror´s Edge Catalyst ska visas upp inför allmänheten. Dock hävdar båda parter att detta ska vara ett helt nytt kapitel och inte en uppföljare som det tidigare var tänkt. Mer information på måndag i samband med EA:s presskonferens på mässan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.