Mirror’s Edge: Catalyst är ute och det är dags att förbereda sig

Uppföljaren till parkour-spelet från 2008 är här – Mirror’s Edge: Catalyst.

Mirror’s Edge Catalyst är ett förstapersons actionäventyr med parkour – hushoppande akrobatik som bygger på att ta sig fram så snabbt som möjligt i stadsmiljö. Du tar ännu en gång rollen som Faith Connors och följer hennes framsteg genom framtidsstaden Glass (och nej, vi pratar inte om Daimstrutar, utan det där genomskinliga materialet vi har i fönster). I stil med sin föregångare får spelaren utforska staden med hjälp av parkour och fullfölja uppdrag, samt undvika fiender. Det finns linbanor och andra föremål som kan hjälpa Faith genom storstadsjungeln, bland annat Mag Rope och en Disruptor för att hjälpa henne ta sig mellan byggnader.Användningen av banor och en linjär spelstil har bytts ut som en mer öppen värld, där free-roaming uppmuntras.

När du hoppar runt i staden kan det vara skönt att hålla koll på dina framsteg och hålla dig uppdaterad, För det ändamålet finns det en ”Companion” som du kan ladda ned till din telefon, antingen via Google Play, iTunes eller Microsoft Store.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.