Efter tio år – nu avslutas Xbox 360 för gott

Xbox 360 har gått varm hos många gamers världen över när konsolen släpptes i slutet av 2005. Otaliga titlar har kommit och gått med sina avtryck som förändrat spelvärlden för all framtid. Nu meddelar Microsoft-chefen Phil Spencer att produktionen av den älskade maskinen kommer upphöra inom kort. Spencer har publicerat ett avskedsbrev på Xbox officiella hemsida med ett hyllningstal och vad som väntar i framtiden med efterföljaren Xbox One. Alla befintliga Xbox 360-ägare som abonnerar på Xbox Live kommer inte drabbas och tjänsten rullar på som vanligt hälsar chefen från sitt kontor.

Vilka spel minns du bäst från Xbox 360-epoken och vad längtar du mest efter med Xbox One?

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.