Elda på med skjutvapen i Adventure Box nya PvP-satsning

Spelcarfting-sajten Adventure Box hakar på trenden med PvP – Player vs. Player. Tidigare i år aktiverades multiplayer-spel och nu finns möjligheten för spelarna att kämpa mot varandra i stridsarenor. I den nya uppgraderingen kan du välja mellan att delta i ett pågående spel, starta ett nytt spel och bjuda in andra eller skapa en egen spelvärld. PvP-spel skiljer sig från andra spelarskapade världar på Adventure Box. Spelarens lager (inventory) följer inte med in i en arenavärld. När du ger dig in i striden så får du en pistol, en kniv och en klapp på axeln – sedan gäller det att slåss för din överlevnad.

PvP-spelandet sker på tid och den och de som har nedkämpat flest motståndare när tiden tagit slut får priser i form av den virtuella valutan Adventure Box gold.

I och med den senaste uppdateringen och flera andra viktiga förbättringar som genomförts på Adventure Box under våren gör det svenska speluniversumet på webben sig redo för världsmarknaden. Detta sker bland annat genom ett samarbetsavtal med den stora oberoende webbspelsdistributören Armor Games.

Adventure Box grundades 2014 och erbjuder användare möjligheten att skapa egna 3D-spelvärldar direkt i webbläsaren. Bakom programmet står svenska Happy L-Lord AB vars huvudkontor finns i Stockholm. Mer information finns på Adventure Box hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.