Elgiganten hjärta DreamHack = sant

Gaming har de senaste åren varit ett växande segment hos hemelektronikkedjan Elgiganten. Nu inleds ett sort partnerskap med svenska DreamHack, världsledande inom gamingfestivaler och esportsinnehåll. det skriver Elgiganten i ett pressmeddelanden

– Det är med stolthet och glädje vi nu kan avslöja att vi ingår ett mångårigt partnerskap med DreamHack. Vi är många på Elgiganten som älskar DreamHack-festivalerna och vi vill att fler ska få möjligheten att besöka evenemangen. DreamHack är en otrolig mötesplats, som skapar gemenskap och glädje för många och det vill vi bidra till att utveckla ännu mer, säger Alexander Åberg, ansvarig för Gaming hos Elgiganten.

DreamHack kommer i år att inledningsvis vara mer digitalt än tidigare givet restriktioner kring social distansering. Partnerskapet innebär bland annat att Elgiganten blir premiumpartner för Northern League of Legends Championship (NLC), Nordeuropas högsta liga i League of Legends som startar online redan nu i juni.

Elgiganten-butikerna kommer att tillhanda hålla både DreamHack-biljetter och DreamHack-produkter i sina butiker samt online.

– Jag ser stora möjligheter med vårt partnerskap med DreamHack. Framförallt kan vi stärka varandra och skapa en naturlig mötesplats för alla gamingintresserade året om. Gaming är en viktig kategori hos oss som ökar stort, det här partnerskapet kommer bli ytterligare en faktor som gör att vi kan ta kategorin till nya höjder, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.