Elite Atlas Aero är här

För er som känner att headsetet behöver en uppgradering finns det ett bra alternativ här. De efterlängtade Turtle Beach Elite Atlas Aero är här, in sin trådlösa prakt. Elite Atlas Aero är ett PC-headset som ger både komfort och bra ljudbild.

Oavsett om du upplever ett spel, lyssnar på musik eller slösurfar på Youtube i tre, fyra timmar – Elite Atlas Aero ger en rund, bred ljudbild som fungerar i alla situationer. Om du vill tweaka ljudbilden finns det alternativ för det också. Med en ny desktop-app kan du justera allt digitalt via Access Turtle Beach’s Control Studio. De erbjuder bl.a. en 3D-upplevelse, Waves Maxx-justeringar och en PC-optimerad version av Turtle Beachs exklusiva Superhuman Hearing-ljudinställning. Mikrofonen levererar ett krispigt ljud för en kristallklar chatt. Byggda med komfort och uthållighet i fokus som även ger avlastning för spelare med glasögon. Batteriet räcker i 30 timmar så det räcker för de flesta spelsessioner (som inte är hälsovådligt långa. Låt bli med det!).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.