Lär dig överleva i The Surge 2

Vi har fått en ny trailer som introducerar oss till vad som krävs för att överleva i The Surge 2.

Deck13 och Focus Home Interactives action-RPG släpptes förra veckan till PlayStation 4, Xbox One och PC och spelare har påbörjat sin mindre hemtrevliga resa genom Jericho. Genom att dra nytta av det unika limb targeting-systemet kan spelare fortsätta slita motståndare i väl valda stycken genom brutala avslutningar. För att vägleda alla dekapiterande äventyrare har det släppts en ny trailer som ger någr enkla tips på hur en kan effektivisera sina icke-barnvänliga sysslor.

Varje konfrontation i The Surge 2 ligger högt på risk/belöningsskalan och varje sekund har stor betydelse. Kommer du gå lös på weak spots för att avsluta det snabbt, eller kommer du vara tålmodig och strategisk för att vinna något på det? Du måste utnyttja alla verktyg som finns till hands, som t.ex. stridsdrönare, implantat och det direktionella pareringssystemet. Om något känns oklart är det bara att ta en titt på videon ovan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.