En inblick i det självständiga DayZ

Som många vet och längtar efter är det kommande och denna gången självständiga spelet DayZ under utveckling. Det första DayZ-spelet var egentligen bara en mod till militärsimulatorn Arma 2 men eftersom det blev en sån stor hit vill utvecklarna till Arma 2 och DayZ-moddaren slå sina kloka huvuden ihop och skapa ett fullfjädrat spel.

Jag kan inte uttrycka mig nog för hur mycket jag ser fram emot detta spelet. Utvecklarna visar och pratar om spelet i ca en kvart i videon nedan. Se och njut!

[youtube id=”x_SKBJaJBcI” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.