Scribblenauts Unlimited försenas

Nintendo meddelade idag att det nytänkande spelet Scribblenauts Unlimited kommer att försenas. Man anger inget nytt utgivningsdatum och inte heller någon klar anledning till varför man väljer att skjura upp releasen.

I ett officiellt meddelande från Nintendo, som är spelets förläggare i Europa säger man såhär:

 Tyvärr måste vi meddela att spelet Scribblenauts Unlimited, som utvecklats av Warner Bros. Interactive & 5th Cell, kommer att bli försenat i Europa. Detta gäller både Wii U- och Nintendo 3DS-versionen av spelet. Anledningen är att några saker måste ändras i spelet innan det kan släppas i Europa. Vi beklagar detta och hoppas att så snart som möjligt kunna återkomma om ett nytt releasedatum för dessa spel.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.