En konstsamling med Ni No Kuni II

Gör plats på vardagsrumsväggarna! Namco Bandai har gått samman med Cook & Becker för att skapa vackra tavlor med Ni No Kuni II-tema. Motiven är tagna från officiella konceptbilder från spelet och föreställer olika miljöer i spelet eller olika delar av Evan och gängets äventyr.

Ni No Kuni II är ett vackert och charmigt spel med fantastiskt karaktärsdesign av Yoshiyuki Momose, känd från Studio Ghibli “, säger Maarten Brands, en av grundarna av Cook & Becker. “Vattenfärgsbilderbok-känslan i hans konceptbilder är något man sällan ser i tv-spelsutveckling och de blir helt förtjusande tavlor”.

Ni kan se tavlorna och även köpa dem här.

Ni No Kuni II släpptes till PS4 och Steam den 23:e Mars i år. Ni kan läsa vår recension av spelet här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.