En Star Stable ljudbok släpps idag!

Star Stable fortsätter att växa! Den 5:e maj släpptes den första boken i en trilogi om spelets universum. Boken “Ödesryttarna: Jorvik kallar” är skriven av Helena Dahlgren och innehåller vänskap, äventyr och hästar, inte helt olikt online-spelet. Nu har det blivit dags för boken att ta steget ut till folkets öron i form av en ljudbok och personen som kommer att läsa in ljusboken är ingen mindre än Matilda Källström. Matilda Källström är mer känd under namnet Matilda Opalpie och är en youtuber som fokuserar på just Star Stable.

”Våra interna profiler är en av våra främsta styrkor och vårt Community älskar Matilda, därför är hon ett självklart val. Det är också roligt att vara med och utveckla en av våra många unga talanger och inspirera fler tjejer att välja spelbranschen” säger Taina Malén, Marknadsdirektör hos Star Stable Entertainment. ”Vi har alltid gått vår egen väg och expanderar nu med en ny avdelning för just publishing med fokus på att lyfta berättelsen om Star Stables värld och våra karaktärer utanför spelet.”

Ljudboksversionen av Ödesryttarna: Jorvik Kallar släpps idag den 1 juni.

Vad tycker du?

6 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.