Wataah! Maxi slår sig in i Soul Calibur VI

Vet ni vad SoulCalibur VI saknat hittills? Nunchucks. Lyckligtvis kommer Maxi tillbaka för att ställa detta till rätta. Man kan vid första anblick tro att hans farligaste vapen är hans majestätiska hår eller mäktiga man-cleavage, men i strid använder han istället tillräkligt med kung-fu för att få Bruce Lee att kallsvettas i graven. Visuellt är nog Maxi den som förändrats minst genom alla spel han varit i. Men i all ärlighet, hur slår man en kinesisk pirat-Elvis i design?

Maxi har alltid varit en spelarfavorit till stor del för hans förhållandevis enkla moveset och detta verkar återvända i senaste delen i serien. Med många, långa combos och hundratals hårda slag med sina nunchuks är han ett välkommet återseende i arenan. Han har dock tidigare haft problem med att vara kompetetiv då hans moveset blir väldigt förutsägbart för mer erfarna spelare. Kommer han fara bättre nu? Det återstår att se.

SoulCalibur VI har fortfarande inget satt releasedatum men kommer senare under 2018 till PC, Xbox One och Playstation 4.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.