Enastående trailer för Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

[youtube id=”39j5v8jlndM” width=”600″ height=”350″]

Då är det dags för Square Enix att stoltsera med ännu ett stycke välproducerad CGI-trailer. Den här gången är det den senaste trailern för expansionen Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, som ska bli en nystart för det något nedslående MMORPG-spelet som släpptes 2010. Med en overhaul från allt till serversystem till design så kommer A Realm Reborn fixa alla de tråkigheter som fick fans att rynka på pannvecken åt originalet, och med lite tur kanske expansionen blossar upp en ny våg av spelare.

Mer info på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.