Icy Tower 2 är faktiskt en stor nyhet

Många av oss kanske inte ens känner till iOS-spelet Icy Tower. Men tydligen så har det spelats av över 40 miljoner spelare, enligt ett pressmeddelande som landade till oss nyligen. Det är därför en stor nyhet, skriver förläggaren. Icy Tower 2 går ut på att hjälpa spelets huvudparson Harold the Homeboy att ta sig upp i ett torn medan plattformarna kollapsar runtom honom. Det är alltså ett hoppspel i stil med Mega Jump.

Enligt förläggaren så har Icy Tower blivit så pass populärt sedan sin debut 2001 att det här och där i världen anordnas Icy Tower-träffar där fans samlas och umgås kring spelet.  Men den stora nyheten är i själva verket att spelet släpps gratis till iTunes. Så tanka ned det idag och se vad all fuzz är om!

[youtube id=”SaxAMW0qi98″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.