Enorm spelsamling till salu på Tradera

Många av oss har säkert rensat i ladorna efter saker som är värda en krona eller två. Sen finns det unika fall som slår på stort. Den här säljaren är en av dem. På auktionssajten Tradera säljer vederbörande hela sin spelsamling till Sega Saturn, en av bolagets gamla konsoler under 1990-talet. Hela 248 titlar ingår i utbudet och då finns både olika utgåvor av samma spel. 100 000 kronor står startbudet på i skrivande stund och lockat nästan 18 000 besökare till den speciella annonsen.

Någon av Varvats läsare som är beredd att satsa sina besparingar för denna spelskatt?

0 Delningar

1 Kommentar

  1. Universums mest underskattade konsol. Har själv en samling med ett tiotal kontroller, konverter och 50+ spel, varav 6-7 av dem går på 3000kr/st som lägst. När jag köpte konsolen 1997 och de mer sällsynta liren för 200-300kr/st (Dragon Force, Shining, Story of Thor2, Deep Fear och Panzer Dragoon var samlarobjekt redan i slutet av 90-talet; grymma lir som VF2, Sega Rally och Fifa 97 praktiskt taget skänktes bort) hade jag svårt att tänka mig att jag 20 år senare fortf skulle hävda att Saturn är spelsystemens okrönta konung. Men så är det. (Jag letar just nu ny PAL-basenhet till rimligt pris, läser någon med ett Saturn detta och vill tjäna en tusing så hojta till på jhsjohansson@gmail.com )

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.