SteamWorld Heist har en ny kapten

SteamWorld Heist-utvecklaren Image & Form från Göteborg delar i den här videon med sig lite av vad de jobbar med för tillfället. De berättar även hur de kom att arbeta på företaget och vilka program de använder i sitt spelskapande. Höjdpunkten var dock när de avslöjade att de bytt kön på huvudkaraktären Kapten Piper som tidigare var en generisk mansfigur.

Image & Forms tidigare spel SteamWorld Dig var något av en personlig favorit och älskat av många fans. SteamWorld Heist är en av de mest väntade indiespelet 2015 och släpps först till Nintendo 3DS i höst. SteamWorld Heist är sedan planerat till Steam, Playstation 4 och Vita, Xbox One, Wii U och mobila plattformar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.